Verzenden en Betalen

Hoe kan ik betalen?
Nadat u uw bestelling hebt geplaatst wacht u met betalen tot u van ons via de mail de rekening ontvangt. Op deze rekening wordt het totaalbedrag van de boek(en) en de verzendkosten aangegeven. U kunt betalen door het aangegeven totaalbedrag van de boeken + de verzendkosten over te maken op ons bankrekening nummer: NL42 RABO 0362605572 t.n.v. D.F. Duine e.o. onder vermelding van het op de rekening vermelde ‘bestelnummer’.
Bij afhalen van de boeken kunt u deze ook contant betalen.

Wat zijn de levertijden?
Als we uw bestelling ontvangen wordt deze zo snel als mogelijk is gereed gemaakt en verzonden. In de praktijk komt het er op neer dat uw bestelling binnen 24 uur verzonden wordt. Echter: dit is geen garantie; we zijn geen bedrijf of winkel maar als we thuis zijn proberen we z.s.m. te verzenden. Vaak is de betaling dan nog niet binnen maar we vertrouwen erop dat u deze ook z.s.m. na ontvangst van uw rekening (via mail) zult betalen.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?
Uw bestelling wordt met de grootst mogelijke zorg ingepakt en verzonden.

Kan ik mijn bestelling ook naar een ander adres laten versturen?
Als u dit bij uw bestelling aangeeft dragen we hier zorg voor.

Wat zijn de verzendkosten?
Brievenbus post (is tot dikte van 3,2 cm) verzenden wij via Post.nl
0-20 gram = 1 zegel
20-50 gram = 2 zegels
50-100 gram = 3 zegels
100-350 gram = 4 zegels
350 +  .. gram = 3,80 (2018)
Pakketten verzenden via Post.nl kost € 6,50.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?
U kunt uw bestelling afhalen op ons huisadres: Ten Ankerweg 19 in Tholen. Het is wel belangrijk dat u dit in het allereerste contact (= uw bestelling) aangeeft.
Het is ook wel verstandig om via mail of telefoon een afspraak te maken voor het afhalen van uw bestelling, dit om ‘niet thuis’ te vermijden.

Kan ik mijn bestelling achteraf nog ruilen?
Als uw bestelling volgens u niet voldoet aan de omschrijving in de advertentie kunt u contact met ons opnemen en zoeken we naar een oplossing. We willen graag tevreden klanten.
Als het boek inhoudelijk niet voldoet aan uw verwachtingen kunt u het terugsturen en ontvangt u het aankoopbedrag van het boek terug op uw rekening.